ΕΞΟΔΟΣ PROMOTED

Στο Dine Athens οι δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας ολοκληρώνονται με φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος

Η Βίκος Α.Ε. δίνει και φέτος το παρόν στη μεγάλη γαστρονομική γιορτή της Αθήνας.

09.03.2023
Στο Dine Athens οι δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας ολοκληρώνονται με φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος

Απαραίτητο στοιχείο σε οποιαδήποτε γευσιγνωσία, το νερό αποτελεί ουσιαστικό κομμάτι κάθε γαστρονομικής εμπειρίας. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι όλο και περισσότερα εστιατόρια σε όλο τον κόσμο επιλέγουν με προσοχή τα νερά που προσφέρουν. Έτσι και στο φετινό Dine Athens από την Alpha Bank σε συνεργασία με την Mastercard, τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή της Αθήνας, η εταιρεία Βίκος δίνει το παρόν ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις υψηλού επιπέδου γευστικές εμπειρίες.

Το Dine Athens από την Alpha Bank σε συνεργασία με την Mastercard που διοργανώνεται με απόλυτη επιτυχία τα έξι τελευταία χρόνια αποτελεί την μεγαλύτερη γαστρονομική εβδομάδα της πόλης, προσκαλώντας το αθηναϊκό κοινό να γευτεί ειδικά διαμορφωμένα μενού σε προνομιακές τιμές και παράλληλα στηρίζοντας την επαγγελματική εστίαση. Στο πλαίσιο του 6ου Dine Athens Restaurant Week που διοργανώθηκε πέρσι περισσότεροι από 30.000 Αθηναίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και απόλαυσαν δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας, σε περίπου 120 επιλεγμένα εστιατόρια και σε ειδικές τιμές. Φέτος, ο θεσμός επιστρέφει για 7η χρονιά από 1 έως 21 Μαρτίου 2023, με μενού €15, €30, €60 για όλους και €80 αποκλειστικά για τα βραβευμένα με αστέρι Michelin εστιατόρια και επιπλέον 10% έκπτωση για τους κατόχους καρτών Alpha Bank Mastercard®.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η εταιρεία Βίκος βρίσκεται και φέτος στο πλευρό του θεσμού. Οι premium γεύσεις που περιμένουν τους Αθηναίους λάτρεις του καλού φαγητού ολοκληρώνονται, όπως αρμόζει, με την premium επιλογή νερού. Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος που εμφιαλώνεται κατευθείαν στην ομώνυμη πηγή, στα παρθένα και προστατευόμενα Ζαγοροχώρια, έχει αναγνωρισθεί σαν φυσικό μεταλλικό νερό κατάλληλο για δίαιτα πτωχή σε νάτριο, με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα. Το φυσικό μεταλλικό νερό και το ανθρακούχο νερό Βίκος θα βρίσκεται στα τραπέζια και του φετινού #DineAthens στο πλαίσιο της επίσημης χορηγίας, καθ’ όλη την διάρκεια της διοργάνωσης.

Μάλιστα, η φετινή συμμετοχή της Βίκος Α.Ε. στο Dine Athens από την Alpha Bank σε συνεργασία με την Mastercard συμπίπτει με τον εορτασμό των 30 χρόνων της εταιρείας αλλά και τη δυναμική είσοδο που κάνει στην επαγγελματική εστίαση και φιλοξενία, με τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά. Τα τελευταία εμφιαλώνονται σε νέες, πρωτοποριακές γυάλινες και αλουμινένιες συσκευασίες, στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της εταιρείας στο Καλπάκι Ιωαννίνων. Με σύγχρονο, φρέσκο σχεδιασμό, οι νέες συσκευασίες στα φρουτένια αναψυκτικά, τη Βίκος Cola & το Pink Grapefruit, αναδεικνύουν την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της εταιρείας Βίκος.

Πρόκειται για τη νέα πρόταση της εταιρείας για επιλεγμένους χώρους γαστρονομίας, από bar και εστιατόρια, μέχρι ξενοδοχεία. Με τον πρωτοποριακό τους σχεδιασμό και την κορυφαία ποιότητα που χαρακτηρίζει τη Βίκος A.E. καλύπτουν τις διευρυμένες ανάγκες της επαγγελματικής εστίασης. Ευφάνταστες και πρακτικές στη χρήση, οι νέες συσκευασίες σε προδιαθέτουν για την γεύση που θες να απολαμβάνεις ξανά και ξανά.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών