ΕΞΟΔΟΣ

Θεματικό μενού αφιερωμένο στις γαρίδες στο GB Roof Garden

Το μενού «Shrimp & more» υμνεί όλα τα είδη γαρίδας που αλιεύονται στις ελληνικές θάλασσες.

29.10.2021
Θεματικό μενού αφιερωμένο στις γαρίδες στο GB Roof Garden

O Chef de Cuisine του GB Roof Garden, Νίκος Μαυρόκωστας έχει σχεδιάσει μια γαστρονομική εμπειρία-ωδή στις γαρίδες των ελληνικών θαλασσών.
Προκειται για το νέο θεματικό μενού με τίτλο «Shrimp & more» το οποίο θα είναι διαθέσιμο μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου και περιλαμβάνει όλα τα είδη γαρίδας που αλιεύονται στις ελληνικές θάλασσες. Πέντε απολαυστικά πιάτα που θα σερβίρονται με φόντο την εντυπωσιακή θέα της πόλης έχουν σκοπό να αναδείξουν τις «πριγκίπισσες» των θαλασσινών.
Γαρίδες Αμβρακικού χαρίζουν τη θαλασσινή τους γεύση στους γεμιστούς μαρουλοντολμάδες με μυρώνια και σάλτσα λεμονιού αρωματισμένη με μαστίχα αλλά και στη γαριδομακαρονάδα με λιγκουίνι, «guanciale» και σάλτσα μασκαρπόνε με τρούφα. Στη ρεβυθάδα, η γεύση της σούπας ενισχύεται με συμιακό γαριδάκι από τα Δωδεκάνησα και το πιάτο σερβίρεται με γαρίδες βορείου Αιγαίου, ενώ οι γαρίδες Κοιλάδος Ερμιόνης με την πλούσια γεύση τους πρωταγωνιστούν στο καρπάτσιο με μανταρίνι, μέλι πεύκου, αυγοτάραχο και παντζάρι.

Info: GB Roof Garden Restaurant, 8ος όροφος, Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, Βασιλέως Γεωργίου 1Α, Αθήνα, T/ 210-3330766, Καθημερινά 13:00 – 01:00

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών