ΕΞΟΔΟΣ

To Γκαστόνε έρχεται στο σπίτι. Γουρουνοπούλα πακέτο κανείς;

Αφού περάσαμε όλο το καλοκαίρι στα τραπεζάκια του Γκαστόνε κάτω από τα δέντρα, τώρα θα μπορούμε να παραγγέλνουμε το φαγητό του και στο σπίτι.

28.09.2021
To Γκαστόνε έρχεται στο σπίτι. Γουρουνοπούλα πακέτο κανείς;

Τραγανή και τρυφερή γουρουνοπούλα σούβλας, hot dog με λουκάνικο μαύρου χοίρου, μπολ με τραγανό ρύζι, αυγό ποσέ και ταρτάρ στεπικής αγελάδας, λεπτοκομμένα χοιρινά μπριζολάκια, αρβανίτικα τυρόψωμα και όλα τα άλλα πιάτα που σερβίρει το Γκαστόνε, χαμηλά στην οδό Πραξιτέλους, έρχονται πλέον στο σπίτι μας με μια κίνηση, αποκλειστικά μέσω της εφαρμογής  Wolt. Διαθέσιμα για διανομή κατ’ οίκον είναι και τα κλασικά, περιποιημένα κοκτέιλ του, όπως και πολλές επιλογές κρασιών σε φιάλη.

Μέλος της οικογένειας της Cookoovaya, με επικεφαλής τον Κλεομένη Ζουρνατζή, το Γκαστόνε -που άνοιξε πριν λίγους μήνες στο κέντρο της Αθήνας- αυτοπροσδιορίζεται ως διασταύρωση αμερικανικού diner με παλιά χασαποταβέρνα προσφέροντας αρκετά ελληνικά κρεατοφαγικά classics αλλά και πιάτα με διεθνείς επιρροές. Η γουρουνοπούλα για παράδειγμα έρχεται και σκέτη αλλά έρχεται και σε sando. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε και τα ιδιαίτερα τυριά του καταλόγου όπως το τουλουμοτύρι Νάξου.

Σχεδόν όλες οι επιλογές του καταλόγου είναι διαθέσιμες μέσω delivery. Η διανομή θα γίνεται καθημερινά, εκτός Παρασκευής και Σαββάτου, από 13:00 έως 23:00.

Γκαστόνε, Πραξιτέλους 43 και Αγίου Μάρκου, Τ/ 210-3211455.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών