Σεφταλιές, μπιφτεκάκια και χοιρινά σουβλάκια θα παρελάσουν αυτή την Τσικνοπέμπτη από την εξωτερική ψησταριά με κάρβουνα, που θα στηθεί στην πλατεία Αγίων Θεοδώρων, μπροστά στα τραπέζια του Dopios Athens. Ο ίδιος ο σεφ Χριστόφορος Πέσκιας θα βρίσκεται εκεί για να ιδρώσει τη φανέλα και να μας εξασφαλίσει ζουμερά και καρβουνοκαπνισμένα ψησίδια, τα οποία θα συνοδεύονται από τα κλασικά συμπαρομαρτούντα της ημέρας: πατάτες τηγανιτές, χωριάτικη σαλάτα, τυροκαυτερή και τζατζίκι, the Peskias way.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Και φυσικά θα υπάρχουν και τα κλασικά του καταλόγου, όπως τα διάσημα «κεφτεδάκια τα καλά, σαν και του άλλου μαγαζιού» (δηλαδή σαν του Balthazar), τα τηνιακά λουκάνικα, τα signature γλυκάδια του με την κερατένια σάλτσα, και άλλα. Η ζωντανή μουσική ένεκα της ημέρας θα είναι ρεμπέτικα, και την έχουν αναλάβει οι μουσικοί Πέτρος Ράπτης και Νάσος Πλατανιάς.