ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι μαγείρεψε ο Γαστρονόμος στο The Ranch

Μια διαφορετική εμπειρία γεύτηκαν όσοι επισκέφτηκαν το The Ranch, το Σαββατοκύριακο 3-4 Μαρτίου.

06.03.2018| Updated: 25.06.2021
Φωτογραφία: Άγγελος Γιωτόπουλος
Τι μαγείρεψε ο Γαστρονόμος στο The Ranch

Μια διαφορετική εμπειρία γεύτηκαν όσοι επισκέφτηκαν το The Ranch, το Σαββατοκύριακο 3-4 Μαρτίου. Δεν ήταν Ινδιάνοι ούτε σερίφηδες από την Άγρια Δύση, αλλά η ομάδα του Γαστρονόμου που εισέβαλε στο saloon, φόρεσε στους μικρούς φίλους της κατασκήνωσης ποδιές, έφτιαξε μαζί τους καπέλα και μοίρασε εκλεκτές πρώτες ύλες, μπολ και κουτάλες. Κι όλα αυτά, για να μάθουν να φτιάχνουν εύκολες κι αγαπημένες ελληνικές πίτες, που μετά θα δοκιμάσουν στο σπίτι.

Σε ρόλο αρχηγού η σεφ του περιοδικού Νένα Ισμυρνόγλου, έδωσε τις οδηγίες και οι μικροί μας φίλοι, άλλοι με βοήθεια κι άλλοι χωρίς, εκτέλεσαν την συνταγή της ζυμαρόπιτας με ζήλο και τεράστια χαρά, ενώ κάποιοι περίμεναν με αγωνία πάνω από το φούρνο για να γευτούν πρώτοι το τελικό αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα του κόπου τους.

Οι πίτες ψήθηκαν και δοκιμάστηκαν στο δείπνο, ανάμεσα στα άλλα εδέσματα από το μενού που είχε επιμεληθεί η κυρία Ισμυρνόγλου, για όλο το διήμερο.

Έτσι εκτός από τη ζυμαρόπιτα, οι παρευρισκόμενοι στο The Ranch δοκίμασαν μεταξύ άλλων φάβα με κάππαρη και ντοματίνια, μελωμένο τραχανά με φέτα, λεμονάτα και λαχταριστά μανιτάρια πλευρώτους, κεφτεδάκια κοκκινίστα με χυλοπιτάκι, που έγιναν ανάρπαστα, αλλά και χοιρινό στη λαδόκολλα με διάφορα αρωματικά. Η λαχανοσαλάτα με λαδολέμονο με κρόκο Κοζάνης και ψητά καρότα, εντυπωσίασε. Για τη γρήγορη τυρόπιτα με φύλλο κρούστας, σουσάμι και πετιμέζι μάθαινε κανείς πριν φτάσει στο εστιατόριο, ενώ το πρωί της Κυριακής η ουρά στον μπουφέ ήταν μεγάλη προκειμένου να προλάβουν όλοι να δοκιμάσουν τις ιδιαίτερες ομελέτες και την τάρτα με γιαούρτι και αρωματικά χόρτα!

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών