ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Al Pino

Μετά από μια βόλτα στη μαρίνα του Φλοίσβου, μάς άνοιξε η όρεξη για πίτσα.

21.05.2012| Updated: 16.02.2024
Al Pino

Μετά από μια βόλτα στη μαρίνα του Φλοίσβου, μάς άνοιξε η όρεξη για πίτσα.

Η θέση: Στο Παλαιό Φάληρο, απέναντι από τη Μαρίνα Φλοίσβου και τη στάση του τραμ «Τροκαντερό».

Η ατμόσφαιρα: Καρό τραπεζομάντηλα, πολυέλαιοι και μπαρόκ ταπετσαρίες. Καθίσαμε στον σκεπαστό αυλόκηπο, δίπλα στον πράσινο «φράχτη» που χωρίζει το μαγαζί από τον έξω κόσμο.

Το φαγητό: Ξεκινήσαμε με μια πλούσια σαλάτα του Καίσαρα που συνοδευόταν από ψητές αραβικές πίτες. Για κυρίως πήραμε πίτσα, το μεγάλο μέγεθος φυσικά, με προσούτο, ντοματίνια και φρέσκα μανιτάρια. Το ζυμάρι, αν και όχι τόσο λεπτό όσο το θέλαμε, ήταν νόστιμο και καλοψημένο. Το μόνο που δεν μας ενθουσίασε ήταν η πλεονάζουσα κρέμα γάλακτος στην καρμπονάρα με τα τρία τυριά.

Ο λογαριασμός: Περί τα 20 ευρώ το άτομο.

Η κάβα: Λίστα με κρασιά ελληνικά. Πολύ ευχάριστο το λευκό κρασί που εμφιαλώνεται για λογαριασμό του μαγαζιού, φρουτώδες και αρωματικό.

Επιπλέον πληροφορίες: Μπορείτε να ζητήσετε μια κάρτα μέλους ώστε από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 12 μ.μ. μέχρι τις 7 μ.μ., να τρώτε στο εστιατόριο με έκπτωση 25%. Επίσης, Δευτέρα με Παρασκευή, 4 μ.μ. με 7 μ.μ., έχετε 20% έκπτωσηστο ντελίβερι χωρίς κάποια κάρτα. Ώρες λειτουργίας: καθημερινά, 11 π.μ. έως 1.30 π.μ.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών