ΕΞΟΔΟΣ

Ανώκα

Τριήμερο στο Ναύπλιο (μέρος α')

28.09.2016
Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάικος

Το εναλλακτικό στέκι του Ναυπλίου. Το όνομά του είναι σύντμηση του Ανω-Κάτω. Σερβίρει ζουμερά, υπερμεγέθη μπέργκερ με μοσχαρίσιο κιμά που ζυμώνεται εδώ, ψωμάκια από τον παρακείμενο φούρνο και πατάτες κομμένες στο χέρι. Χώρος με υπέροχη αισθητική και εξαιρετικές μουσικές επιλογές, που σε κάνει να ξεχνάς ότι βρίσκεσαι απέναντι από το στρατόπεδο και όχι το Μπούρτζι.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών