ΕΞΟΔΟΣ

Bios

Από το μπαλκόνι βλέπετε τους φουριόζους οδηγούς της φασαριόζικης Πειραιώς, τις γύρω αδειανές ταράτσες και ευθεία απέναντι την Ακρόπολη. Εναλλακτική μουσική, μέσος όρος ηλικίας 30-35, …

17.08.2016

Από το μπαλκόνι βλέπετε τους φουριόζους οδηγούς της φασαριόζικης Πειραιώς, τις γύρω αδειανές ταράτσες και ευθεία απέναντι την Ακρόπολη. Εναλλακτική μουσική, μέσος όρος ηλικίας 30-35, συχνές προβολές video art ή ταινιών βωβού κινηματογράφου στον πλαϊνό τοίχο. Ανεπιτήδευτη ατμόσφαιρα. Εχουν λανσάρει το «παποτό», διάφορα κοκτέιλ σε μορφή γρανίτας, σε ξυλάκι παγωτού. Ανοιχτά από τις 11.00.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών