ΕΞΟΔΟΣ

Brunch και βραδιές οινογνωσίας

Ορμητικά ξεκινάει τη σεζόν το Monk της οδού Καρόρη. Οι Πέμπτες θα είναι αφιερωμένες στο κρασί, με θεματικές βραδιές, παρουσιάσεις, δοκιμές, γνωριμία με ετικέτες σε …

05.10.2015| Updated: 15.02.2024
Brunch και βραδιές οινογνωσίας

Ορμητικά ξεκινάει τη σεζόν το Monk της οδού Καρόρη. Οι Πέμπτες θα είναι αφιερωμένες στο κρασί, με θεματικές βραδιές, παρουσιάσεις, δοκιμές, γνωριμία με ετικέτες σε προνομιακή τιμή. Το πρόγραμμα επιμελείται ο σομελιέ Βασίλης Παπαδόπουλος.

Monk, Καρόρη 4, Αθήνα, τηλ. 210 32 11 117


«Ποτέ δεν μας έχει απογοητεύσει», μας είπαν οι φίλοι μας για το Ρακί Μεζέ και μάλλον έλεγαν αλήθεια. Ο,τι πήραμε ήταν πολύ καλό, ιδίως το τραγανιστό μπαρμπουνάκι, το αφράτο τηγανητό καλαμαράκι και η μελιτζάνα «στην καρότσα» με φέτα.

Ρακί Μεζέ, Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 334, Καλλιθέα, τηλ. 210-94.29.027



Brunch festival διοργανώνει το μπαρ The Clumsies, ανοίγοντας κάθε Κυριακή την κουζίνα του σε γνωστούς σεφ. Στις 11 Οκτωβρίου το μπραντς αναλαμβάνει η ομάδα της Cookoovaya, ενώ στις 18 αναλαμβάνει ο Αλεξ Τσιοτίνης, σεφ και συνιδιοκτήτης του CTC.

The Clumsies, Πραξιτέλους 30, τηλ. 210-32.32.682


Πρόσφατα ξαναπήγαμε στο Ρακάκι και βρήκαμε τους ίδιους καλούς μεζέδες, εμπνευσμένους από την κρητική κουζίνα, τσικουδιά και καλές τιμές.

Ρακάκι, Μοσχονησίων 2-4, πλ. Καισαριανής, τηλ. 210-72.37.457

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών