ΕΞΟΔΟΣ

Grain

Μικρό και ζεστό, είναι ό,τι πρέπει για χειμωνιάτικα βράδια, δεν χωράνε πάνω από 10-15 άτομα, λίγοι και καλοί. Ο χώρος σε προδιαθέτει για να χαλαρώσεις …

31.01.2018| Updated: 25.06.2021
Grain

Μικρό και ζεστό, είναι ό,τι πρέπει για χειμωνιάτικα βράδια, δεν χωράνε πάνω από 10-15 άτομα, λίγοι και καλοί. Ο χώρος σε προδιαθέτει για να χαλαρώσεις και να καθίσεις αρκετή ώρα στα αναπαυτικά σκαμπό. Ακουμπήστε στην μπάρα, συζητήστε με τον έμπειρο μπάρμαν για το ποιο παλαιωμένο ουίσκι θα διαλέξετε. Θα σας το σερβίρει με ειδικό μεγάλο παγάκι για να μη νερώσει γρήγορα, στο σωστό ποτήρι και πάνω σε υφασμάτινο σουβέρ. Είναι το ιδανικό μέρος για να πιείτε premium ποτά, αφού θα σας τα σερβίρουν όπως τους αξίζει. Η μουσική σε μέτρια ένταση συνοδεύει ιδανικά τη χαμηλόφωνη κουβέντα και το χάζι, αν καθίσετε μπροστά στο μεγάλο παράθυρο που βλέπει στον δρόμο.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών