ΑΓΟΡΑ PROMOTED

Hoocut, αληθινή πίτα, αληθινή ιστορία

H αναζήτηση μιας αυθεντικής εμπειρίας φαγητού είναι που μας οδήγησε στη δημιουργία του Hoocut. Εδώ φτιάχτηκε από την αρχή το σουβλάκι με στόχο να αναδειχθούν οι πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας, η διατροφική του αξία και φυσικά η κορυφαία γεύση του εθνικού μας street food.

Hoocut, αληθινή πίτα, αληθινή ιστορία

Μπορεί το σουβλάκι να είναι ένα υγιεινό και θρεπτικό γεύμα; Ο Σπύρος και ο Βαγγέλης Λιάκος, οι επιτυχημένοι chef και επιχειρηματίες του Basegrill απαντούν “ναι”, σαφώς μπορεί να συμβεί, γι’ αυτό και δημιούργησαν το Hoocut. Η καινοτομία, το σημείο όπου πραγματικά το Hoocut κάνει τη διαφορά, ξεκινάει με την κοπή του κρέατος που γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να διατηρούνται όλα τα θρεπτικά συστατικά του και συνεχίζεται με τη διαδικασία ψησίματος που ολοκληρώνεται σε μόνο 40’’. Έτσι το κρέας παραμένει ιδιαιτέρως ζουμερό και γευστικό χωρίς να χρειάζεται άλλη επεξεργασία ή πρόσθετα για τη βελτίωση της γεύσης του.

Γιατί στο Hoocut, σε σχέση με τη συνήθη πρακτική, δαπανούμε χρόνο σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας από την κοπή μέχρι την παραγωγή της χειροποίητης φρεσκοψημένης πίτας που χαρακτηρίζει το σουβλάκι του Hoocut Και βέβαια δεν είναι μόνο οι τεχνικές κοπής. Είναι και η προέλευση της πρώτης ύλης που κάνει τη διαφορά. Τα κρέατα που χρησιμοποιούνται στο Hoocut είναι όλα ελληνικά από συγκεκριμένους παραγωγούς, ενώ στο μενού θα βρείτε και πιο ιδιαίτερες προτάσεις όπως για παράδειγμα το τυλιχτό με προβατίνα, με καλαμάρι αλλά και με ντολμαδάκι ενισχύοντας της vegan επιλογές.

Το Hoocut στην πλατεία της Αγίας Ειρήνης στο κέντρο της Αθήνας είναι η καλύτερη ιδέα για ένα μεσημεριανό διάλειμμα από τις βόλτες στην πόλη, αλλά είναι και μία επιλογή για βράδυ για ένα γρήγορο, γευστικό και ποιοτικό φαγητό.

Hoocut

Πλατεία Αγίας Ειρήνης 9, Αθήνα
  • Τηλέφωνο: +30 210 3240026
  • Website: https://hoocut.com/
  • Instagram: hoocut
  • Ωράριο: Καθημερινά ανοιχτό από τις 12.30 έως αργά το βράδυ

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT