ΜΑΓΑΖΙΑ

Κρητών γεύσεις

Ενα «πανόραμα» κρητικών προϊόντων σε καλές τιμές.

19.03.2011| Updated: 15.02.2024
Φωτογραφία: Άκης Ορφανίδης
Κρητών γεύσεις

Ενα «πανόραμα» κρητικών προϊόντων σε καλές τιμές.

Λίγα λόγια για το μαγαζί: Ιδιοκτήτης του μαγαζιού στο Παγκράτι είναι ο συμπαθέστατος και εξυπηρετικότατος κύριος Γιώργος Δερβιζόπουλος. Συνεργάζεται με αρκετούς μικρούς παραγωγούς της Κρήτης απ’ όπου και προμηθεύεται τα περισσότερα προϊόντα.

Τι ψωνίζουμε: Παξιμάδια, μπουκιές, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, μέλι αλλά και τσικουδιά είναι λίγα μόνο από τα επιλεγμένα βιολογικά προϊόντα που θα βρείτε στο κατάστημα «Κρητών Γεύσεις». Ακόμη, μεγάλη ποικιλία τροφίμων, όπως όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά, βότανα, τυριά αλλά και κρασιά. Βρήκα επίσης και πολύ καλά κρητικά φυτικά καλλυντικά. Το σημαντικό στο συγκεκριμένο κατάστημα, εκτός από την μεγάλη ποικιλία, είναι η ποιότητα των προϊόντων του και οι καλές του τιμές. Το Σάββατο είναι ανοιχτά μέχρι τις 18.00.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών