ΕΞΟΔΟΣ

Pasaji

Για φαγητό πριν ή μετά το θέατρο, σε μια από τις πιο ζωντανές στοές της Αθήνας.

02.02.2011

Για φαγητό πριν ή μετά το θέατρο, σε μια από τις πιο ζωντανές στοές της Αθήνας.

Η θέση: Στο πέρασμα της Στοάς Σπυρομήλιου, στο ισόγειο του City Link, δυο βήματα από τις μεγάλες θεατρικές σκηνές του κέντρου.

Η ατμόσφαιρα: Κοσμοπολίτικη και κομψή. Στα διπλανά τραπέζια τρώνε πολιτικοί και κοσμικοί. Ιδανικό στέκι και για επαγγελματικά ραντεβού, λειτουργεί ως κέντρο του επιχειρηματικού γίγνεσθαι.

Το φαγητό: Υπογεγραμμένο από τον Αρη Τσανακλίδη, το μενού έχει μια βάση μεσογειακή που τείνει προς το fusion. Δοκιμάστε black cod με μίζο και μιρίν αλλά και βιολογικό κοτόπουλο μαριναρισμένο με μοσχολέμονο ή καλαμαράκια με κρούστα σιμιγδαλιού και πάπρικας με ένα πρωτότυπο αγιολί με εστραγκόν. Ευτυχές γεγονός πως οι μικροί έλληνες παραγωγοί υποστηρίζονται και υπάρχουν δυνατά πιάτα με φύλλα γιουφκά, ταλαγάνι Μεσσηνίας, κεφαλοτύρι Αμφιλοχίας, ψιλές φακές Καστοριάς και φάβα Σαντορίνης.

Ο λογαριασμός: Για ένα πλήρες γεύμα υπολόγισε περί τα 55 – 60 ευρώ. Μέχρι τις 7 το απόγευμα ισχύει και η μεσημβρινή κάρτα με 6 επιλογές σε κύρια και σαλάτες, σε τιμές που δεν ξεπερνούν τα 14 ευρώ.

Η κάβα: Περίπου 50 ετικέτες με έμφαση στον ελληνικό αμπελώνα (35 εξ αυτών) και 7 κρασιά να σερβίρονται και σε ποτήρι.

Επιπλέον πληροφορίες: Από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τα μεσάνυχτα. Κυριακή κλειστά. Χώρο στάθμευσης θα πρέπει να αναζητήσετε σε κάποιο από τα parking της περιοχής.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών