ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Περδικιώτικα

Εκδρομή στην Αίγινα (part 2)

06.09.2016| Updated: 15.02.2024
Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάικος
Περδικιώτικα

Ούμπερ-τέλειο μπαρ σε ένα απίστευτης ομορφιάς διατηρητέο καποδιστριακό κτίριο, χωμένο σε ένα στενό της πόλης. Τα ζωγραφισμένα ταβάνια και το ξύλινο πάτωμα διατηρούνται αναλλοίωτα. Τα ράφια, που προστέθηκαν αργότερα, προέρχονται από σύγχρονο του κτιρίου φαρμακείο. Εδώ στεγάστηκε η πρώτη τράπεζα της χώρας, στην πραγματικότητα ανταλλακτήριο προϊόντων. Υπάρχει ακόμα το ξύλινο «κλουβί» του ταμία, πόστο πια του DJ. Τα κοκτέιλ υψηλού επιπέδου. Δοκιμάστε το Pistachio Hiapo, την αιγινήτικη εκδοχή του mai tai, με χειροποίητο σιρόπι φυστικιού και εκχύλισμα λεβάντας! Οι μουσικές ξεφεύγουν από τον μαζικό ήχο, είναι εναλλακτικές, δυνατές, με γούστο. Το καλοκαίρι ο κόσμος συγκεντρώνεται στην πίσω αυλή, η οποία είναι κούκλα.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών