ΕΞΟΔΟΣ

Πέτρινο

Ο σεφ Κωνσταντής Χουζούρης εμπνέεται όχι μόνο από την πλούσια αξιώτικη μαγειρική παράδοση, αλλά και από τις γαστρονομικές συνήθειες των αρχαίων ημών προγόνων. Οι αναζητήσεις …

17.08.2016

Ο σεφ Κωνσταντής Χουζούρης εμπνέεται όχι μόνο από την πλούσια αξιώτικη μαγειρική παράδοση, αλλά και από τις γαστρονομικές συνήθειες των αρχαίων ημών προγόνων. Οι αναζητήσεις του τον έχουν οδηγήσει στη δημιουργία πιάτων όπως ο αρχαίος μυτλωτός (κοπανιστή Νάξου, σκόρδο, ρεικόμελο), ο μαύρος χοίρος με μελωμένα ρεβύθια και οξύμελι, το ημιάγριο ντόπιο κατσικάκι με καρότο και αρσενικό Νάξου τριετούς παλαίωσης. Και όλα αυτά με την άμμο στα πόδια.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών