ΕΞΟΔΟΣ

«Ψητή γουρουνοπούλα»

Ανακαλύπτουμε τα Καμίνια

08.03.2017
Φωτογραφία: Άγγελος Γιωτόπουλος

Τυλιχτό με ψητή γουρνοπούλα ή σουβλιστό κοτόπουλο; Αλλη μία έκπληξη στην περιοχή. Μικρό μαγαζί, του δρόμου, σαν σνακάδικο, λίγο κιτς, αλλά με νόστιμη γουρουνοπούλα (Ολλανδίας, όπως πολύ τίμια με ενημέρωσαν οι υπεύθυνοι) που ψήνεται για ένα δεκάωρο σε ειδικό γουρουνόφουρνο στο κεντρικό κατάστημα στη Νίκαια. Μπορείς να αγοράσεις και με το κιλό – θα σ’ το βάλουν σε χαρτόκουτο (μακάρι να είχαν έναν πιο περιποιημένο και ανθεκτικό κεσέ) με μουστάρδα και αλατοπίπερο. Δεν έχει βαριά μυρωδιά, το ψαχνό είναι ζουμερό, η πέτσα τραγανή, καραμελέ. Στο τυλιχτό ζητήστε να μη σας βάλουν πατάτες. Ντελίβερι.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών