ΕΞΟΔΟΣ

Reeza

Το κοσμικό ξενοδοχείο Rocabella βάζει τον φαντεζί χώρο και ο σεφ Γκίκας Ξενάκης, γνωστός από το αθηναϊκό Aleria, βάζει την τέχνη του και υπογράφει ένα …

17.08.2016

Το κοσμικό ξενοδοχείο Rocabella βάζει τον φαντεζί χώρο και ο σεφ Γκίκας Ξενάκης, γνωστός από το αθηναϊκό Aleria, βάζει την τέχνη του και υπογράφει ένα δημιουργικό μενού υψηλού επιπέδου με αέρα κυκλαδίτικο, ελληνικό. Το αποτέλεσμα; Το Reeza, το εστιατόριο του ξενοδοχείου, είναι ένας πολύ ενδιαφέρων all day γαστρονομικός προορισμός, μια ανάσα απ’ την ακρογιαλιά του Αγίου Στεφάνου. Δοκιμάστε το «δυνατό» ριζότο με αρσενικό Νάξου και φυστίκια Αιγίνης και τα σουτζουκάκια με κρέμα μελιτζάνας και γιαούρτι.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών