ΕΞΟΔΟΣ

Τα σουβλάκια του Νίκου

Ο Νίκος αντιπροσωπεύει το παλιό καλό σουβλάκι της πόλης σε ένα πολύ μικρό μαγαζί. Ένα σκαλάκι κατεβαίνεις στην Αρκαδίου και βλέπεις τη μικρή ψησταριά και …

25.07.2017
Φωτογραφία: Έφη Παρούτσα

Ο Νίκος αντιπροσωπεύει το παλιό καλό σουβλάκι της πόλης σε ένα πολύ μικρό μαγαζί. Ένα σκαλάκι κατεβαίνεις στην Αρκαδίου και βλέπεις τη μικρή ψησταριά και τον χειροποίητο γύρο, με μία ντομάτα στην κορυφή της σούβλας να αφήνει τα ζουμιά της πάνω στο κρέας την ώρα που ψήνεται. Σουβλάκι χοιρινό, μπιφτέκι και κοτόπουλο, πατάτες κομμένες στο χέρι και καλή πίτα από τον Χανιώτη Κουνδουράκη. Σουβλάκι με πίτα 2,5 €.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών