ΑΓΟΡΑ

Terra Carpo

Το νόστιμο Κουκάκι (μέρος β')

30.09.2016
Φωτογραφία: Ορέστης Σεφέρογλου

Τα δυνατά σημεία του είναι ο φρεσκοκομμένος καφές (μπορεί να τον απολαύσει κανείς στα όρθια ή να τον πάρει για το δρόμο ή και να αγοράσει για το σπίτι). Είναι, όμως, και τα αλατισμένα αμύγδαλα από τον Βόλο, το αράπικο φυστίκι από την Καλαμάτα και το καρύδι από την Κατερίνη (από μικρούς παραγωγούς και ψήνονται εδώ, όπως και όλοι οι ξηροί καρποί τους), αλλά και τα βραχάκια σοκολάτας και οι τρούφες με tonka είναι -δοκιμασμένα- εξαιρετικά.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών