ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Thymare Sea Food

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου Μακεδονία Palace, στη Νέα Παραλία, σε έναν ανανεωμένο χώρο με λιτή διακόσμηση, ανοιχτή κουζίνα μέσα και βεράντα έξω, με απρόσκοπτη θέα …

26.07.2016| Updated: 16.02.2024
Thymare Sea Food

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου Μακεδονία Palace, στη Νέα Παραλία, σε έναν ανανεωμένο χώρο με λιτή διακόσμηση, ανοιχτή κουζίνα μέσα και βεράντα έξω, με απρόσκοπτη θέα στην περαντζάδα της παραλίας. Το μεσημέρι η κάρτα είναι πιο «λαϊκή», στη λογική του τσιμπολογήματος, το βράδυ βάζει τα… καλά της. Τα στρείδια, οι γυαλιστερές και τα μύδια είναι ολόφρεσκα. Την παράσταση κλέβει ένα απλό αλλά εξαιρετικό σπαγγέτι με όστρακα, σκόρδο και μαϊντανό. Θα δοκιμάσετε, επίσης, καλοφτιαγμένο σούσι. Το μεσημέρι συνδυάστε την έξοδό σας με μια βουτιά στην πισίνα του ξενοδοχείου.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών