ΜΑΓΑΖΙΑ

Ebloko

Το μαγαζί των παραγωγών.

13.01.2012| Updated: 25.06.2021
Φωτογραφία: Άκης Ορφανίδης
Ebloko

Το μαγαζί των παραγωγών.

Λίγα λόγια για το μαγαζί: Στον παράδρομο του Κηφισού, λίγα μέτρα από την κεντρική λαχαναγορά του Ρέντη, βρίσκεται το ebloko, το πιο μεγάλο παντοπωλείο της πρωτεύουσας. Θυμίζει περίπου σούπερ μάρκετ, όμως εδώ «κουμάντο» κάνουν οι ίδιοι οι παραγωγοί. Αυτό σημαίνει πως από το ebloko μπορούμε να προμηθευτούμε ελληνικά προϊόντα σε τιμές παραγωγού.

Τι ψωνίζουμε: Οτιδήποτε με ελληνική ιθαγένεια χρειαζόμαστε στο τραπέζι μας. Από ρύζια και όσπρια μέχρι μέλια και μπίρες. Μεταξύ άλλων ξεχώρισα τα εξαίσια σερραϊκά ρύζια, τις σπάνιες φακές Εγκλουβής, το τσάι tuvunu με μέλι και λεμόνι, τα καλά άλευρα των μύλων Παπαφίλη, τα φρέσκα μαντί του Γραμματικόπουλου, τα εκλεκτά κρασιά των Δύο Φίλων και του Τετράμυθου.

  • Το πρατήριο είναι ανοιχτό καθημερινά από 12 μ. έως 8 μ.μ. και από 10 π.μ. έως 4 μ.μ. το Σάββατο. Αν προτιμάμε, μπορούμε να κάνουμε τις αγορές μας και ηλεκτρονικά, στο www.ebloko.gr

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών