ΜΑΓΑΖΙΑ

Ιδαίον Άντρον

Κρητική γραβιέρα, τσαλαφούτι από το Καρπενήσι, χυλοπίτες από την Αλόννησο και άλλα διαλεγμένα προϊόντα από όλη την Ελλάδα.

03.03.2011| Updated: 15.02.2024
Φωτογραφία: Μαριλίζα Αναστασοπούλου
Ιδαίον Άντρον

Κρητική γραβιέρα, τσαλαφούτι από το Καρπενήσι, χυλοπίτες από την Αλόννησο και άλλα διαλεγμένα προϊόντα από όλη την Ελλάδα.

Λίγα λόγια για το μαγαζί: Ο Νίκος και ο Άγγελος Δρακάκης είναι δύο αδέρφια που επιμελήθηκαν με πολύ γούστο το μαγαζί τους και επιλέγουν με ιδιαίτερη προσοχή όλα τα προΐόντα που διαθέτουν στους πελάτες τους. Θα σας ενημερώσουν για την «πραμάτεια» τους, θα σας προτείνουνε υλικά που δεν ξέρετε και θα ακούσουν με ενδιαφέρον τις προτάσεις σας για ενδιαφέροντες παραγωγούς. Είναι πάντα πρόσχαροι και καλοδιάθετοι.

Τι ψωνίζουμε: Αν θέλετε να δώσετε παραδοσιακές νότες στο τραπέζι σας, στο «Ιδαίον Αντρον» θα βρείτε λιχουδιές και ξεχωριστές γεύσεις από την Κρήτη αλλά και κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ψωμάκι από ξυλόφουρνο της Χαλκίδας, που έρχεται φρέσκο και μυρωδάτο κάθε πρωί, κρητική κατσικίσια γραβιέρα λίγο γλυκιά και λίγο πικάντικη, αλλά και σαλάμι αέρος από τη Λευκάδα, λουκάνικο ξιδάτο Κρήτης, τσαλαφούτι από το Καρπενήσι και φορμαέλα Αράχωβας, κατεψυγμένες τυρόπιτες και χορτόπιτες από το Αγρίνιο, ξεροτήγανα Κρήτης. Μη φύγετε χωρίς τις χειροποίητες χυλοπίτες με κατσικίσιο γάλα από την Αλόννησο.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών