ΜΑΓΑΖΙΑ

Πράσινο

Τρία βιολογικά καταστήματα στα Βόρεια Προάστια με ποικιλία αντάξια σούπερ μάρκετ.

19.03.2011| Updated: 25.06.2021
Φωτογραφία: Κανάρης Τσίγκανος
Πράσινο

Τρία βιολογικά καταστήματα στα Βόρεια Προάστια με ποικιλία αντάξια σούπερ μάρκετ.

Λίγα λόγια για το μαγαζί: Από άποψη ποικιλίας και μεγέθους θα το κατατάσσαμε στα σούπερ μάρκετ, αν και η φροντίδα για τον πελάτη και η ευγένεια θυμίζουν περισσότερο ένα μικρό μαγαζί. Σήμερα τα υποκαταστήματα «Πράσινο» είναι τρία, στο Χαλάνδρι, στη Νέα Ερυθραία και στο Ηράκλειο. Εκτός από το πλήθος προϊόντων, τον άνετο χώρο και την φιλική εξυπηρέτηση, ένα ακόμη θετικό είναι το εύκολο πάρκινγκ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά από την είσοδο. Με άλλα λόγια, η συνολική εμπειρία σε κάνει να νιώθεις ότι το να ψωνίζει κανείς βιολογικά τρόφιμα δεν είναι μια μίζερη διαδικασία αλλά μία συνειδητή επιλογή.

Τι ψωνίζουμε: Θα βρείτε ντόπια και εισαγόμενα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, τοποθετημένα με φροντίδα στα ράφια και σε ποικιλία που ξεπερνά τις προσδοκίες σας (καυκαλήθρες, μυρώνια, διάφορα χόρτα, λάχανα, σέλερι, σαλαταικά κ.ά.). Αξιοσημείωτη είναι επίσης η ποικιλία σε τυριά και αλλαντικά, συσκευασμένα αλλά και χύμα. Από κρέας θα βρείτε τα τυπικά, δηλαδή μοσχάρι, χοιρινό και κοτόπουλο. Ακόμη, οικολογικά απορρυπαντικά, βιολογικά αφεψήματα και μπαχαρικά κ.λπ. Μια ακόμα μικρή αλλά σημαντική πληροφορία είναι ότι αν μένετε σε μια σχετικά κοντινή απόσταση από το κατάστημα μπορούν να σας τα φέρουν και στο σπίτι.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών