ΜΑΓΑΖΙΑ

Παντοπωλείο εν πλω

Εχετε ψωνίσει ποτέ τη μπακαλική σας από το πλοίο της γραμμής; Ε, λοιπόν, επιστρέφοντας από διακοπές από Ανδρο, Τήνο, Μύκονο, Νάξο ή Πάρο, μέσα στα …

12.01.2017| Updated: 15.02.2024
Παντοπωλείο εν πλω

Εχετε ψωνίσει ποτέ τη μπακαλική σας από το πλοίο της γραμμής; Ε, λοιπόν, επιστρέφοντας από διακοπές από Ανδρο, Τήνο, Μύκονο, Νάξο ή Πάρο, μέσα στα πλοία Superferry και Superferry II της Golden Star Ferries υπάρχουν νόστιμες εκπλήξεις! Δύο ενημερωμένα παντοπωλεία με προϊόντα που παράγονται στα νησιά του Αιγαίου αλλά και του Ιονίου. Οσοι λοιπόν αφήσουν τα ψώνια τους κυριολεκτικά για την τελευταία στιγμή, θα έχουν την ευκαιρία να βάλουν απευθείας στη βαλίτσα τους τα εκλεκτά τυριά του τυροκομείου Κρεβασαρά της οικογένειας Ασούτη από την Ανδρο, τις κοπανιστές και τις τυροβολιές του τυροκομείου Μυκόνου, το τηνιακό τυράκι του Συνεταιρισμού, τις αρωματικές λούζες και τα σκορδάτα σαλτσίσια του Τηνιακού Γιάννη Κρητικού.


Θα βρείτε επίσης συριανές χαλβαδόπιτες Κορρέ και αμυγδαλωτά του Ζαΐρη από την Ανδρο, πάστα αγκινάρας και άλλες λιχουδιές από το Ντουλάπι της Γιαγιάς, καππαρόφυλλα, πελτέδες και γλυκό κουφέτο του Συνεταιρισμού Santo. Μεταξύ άλλων και κάποια επιλεγμένα ποτά, όπως αμοργιανό ρακόμελο, χιώτικα και μυτιληνιά ούζα, Vinsanto Σαντορίνης, αλλά και κρασιά από το Οινοποιείο Σύρου και το κερκυραϊκό Κτήμα Θεοτόκη.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών