ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣπαγγέτι από δίκοκκο σιτάρι με πέστο μαϊντανού, καρύδια και ξερή μυζήθραΣπαγγέτι από δίκοκκο σιτάρι με πέστο μαϊντανού, καρύδια και ξερή μυζήθρα
10' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 4

Για τη σάλτσα

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε τα gluten free σπαγγέτι με σάλτσα φρέσκιας ωμής ντομάτας βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Τρίβουμε τις ντομάτες στον τρίφτη και τις βάζουμε σε ένα μπολ.
  3. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τον βασιλικό, το ξίδι και αλατοπίπερο και ανακατεύουμε.
  4. Ρίχνουμε στα ζεστά ζυμαρικά, ανακατεύουμε, πασπαλίζουμε με παρμεζάνα και σερβίρουμε.

Άρθρα και Συνταγές με Ζυμαρικά

Άρθρα και Συνταγές με Ντομάτα

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών