5' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 15'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και κρατάμε το νερό που βράσανε για αργότερα.
  2. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ή κατσαρόλα ζεσταίνουμε 80 ml από το λάδι και σοτάρουμε το σκόρδο σε μέτρια φωτιά για περίπου 5 λεπτά, μέχρι να χρυσίσει.
  3. Προσθέτουμε το μπούκοβο (αν βάλουμε) και ρίχνουμε και τα σπαγκέτι μαζί με 1/2 φλιτζάνι από το νερό όπου βράσανε τα ζυμαρικά.
  4. Δυναμώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε, ανακατεύοντας, για 4-5 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα.
  5. Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών