ΟΙΝΟΣ + ΠΟΤΑ

Κλασικές –και όχι μόνο– Μαντινείες

Μαντινεία και με κινέζικο, και με λαδερά Μαντινεία Νασιάκου: Από τους πρώτους διδάξαντες το Μοσχοφίλερο! Τυπικότητα και ισορροπία, οξύτητα και αρωματική διάρκεια. Semeli THEA: To …

30.11.2016

Μαντινεία και με κινέζικο, και με λαδερά

Μαντινεία Νασιάκου: Από τους πρώτους διδάξαντες το Μοσχοφίλερο! Τυπικότητα και ισορροπία, οξύτητα και αρωματική διάρκεια.


Semeli THEA: To «άλλο» πρόσωπο της ποικιλίας σε ένα ολοκαίνουργιο κρασί με πολυπλοκότητα αρωμάτων και πλούτο γευστικό.


Μαντινεία Τσέλεπου: All time classic! Ενα συγκινητικό κρασί με φρεσκάδα και υψηλή οξύτητα που υπογραμμίζουν τα αρώματα της ποικιλίας.


Κτήμα Σπυρόπουλου  Μαντινεία: Από σταφύλια βιολογικής καλλιέργειας, φινετσάτο και πικάντικο, τριανταφυλλένιο και λεμονάτο, δροσερό και αρωματικό


Φρουροί των Αμπελιών Μαντινεία: Μια διαφορετική έκφραση της ποικιλίας, με τα χαρακτηριστικά της, αλλά με μια υποψία γλύκας που μετριάζει την οξύτητα.


Οινοποιία Μποσινάκη Μαντινεία: Μας εντυπωσίασε από την πρώτη γουλιά, τόσο με τις gris ανταύγειες όσο και με τον χαρακτήρα του. Κοφτερή οξύτητα, συγκρατημένα αρώματα, όπως μας αρέσουν.


Οινοποιία Τρουπή: Ιδιαίτερο και σαγηνευτικό. Εσπεριδοειδή και λευκόσαρκα ροδάκινα, τονισμένα με περγαμόντο και γιασεμί, πλούσιο και ξηρό.:

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών