ΠΟΤΑ PROMOTED

Αperol Spritz: Το πορτοκαλί γράφει ωραία στο γαλάζιο

Έχοντας στα πλάνα του πάνω από 2.000 ξεχωριστά events στην Πάρο και στην Αντίπαρο, βάφει αμέτρητα ποτήρια στα χρώματα της… ξενοιασιάς.

12.07.2022
Αperol Spritz: Το πορτοκαλί γράφει ωραία στο γαλάζιο

Είναι συνδεδεμένο με τη χαρά της συνάντησης, της συναναστροφής, με τις στιγμές χαλάρωσης μετά τη δουλειά. Σηματοδοτεί την ώρα που αφήνεις όσα βαραίνουν τη μέρα στην άκρη και συνεχίζεις ανάλαφρος κι ωραίος. Το Aperol Spritz, όμως, «γράφει» ακόμη καλύτερα στο γαλάζιο του κυκλαδίτικου καλοκαιριού. Μετά τις βόλτες σε φρεσκοασβεστωμένα σοκάκια, δίπλα σε μπουκαμβίλιες, βασιλικούς και γεράνια, απέναντι από τη θάλασσα, το δροσερό, ελαφρύ, γλυκόπικρο aperitivo, με τις νότες πορτοκαλιού και τη διακριτική βοτανικότητα έχει μια άλλη, πιο καθαρόαιμη ανεμελιά.

Το ευτυχές πάντρεμα του Aperol, που γεννήθηκε στην Πάντοβα το μακρινό 1919 (η μυστική συνταγή του παραμένει μέχρι σήμερα αναλλοίωτη) με Cinzano To Spritz, σόδα και μια φέτα πορτοκάλι έχει γίνει το ποτό του καλοκαιριού σε πολλές χώρες. Στην δική μας, όμως, έχει και τα… νησιά του. Στην Πάρο, στις Κολυμπήθρες, στη Χρυσή Ακτή, απέναντι από τους σέρφερς, στο Μοναστήρι, δίπλα στα αλμυρίκια, στη Σάντα Μαρία με τα κρυστάλλινα νερά, στον παρεΐστικο Παρασπόρο, στη Νάουσα και στην Παροικιά, αλλά και στην διπλανή Αντίπαρο, όπου το το φέρι πηγαινοέρχεται μέχρι αργά, ακόμη περισσότερα ποτήρια βάφονται φέτος στο χαρακτηριστικό του πορτοκαλί χρώμα.

Στα δυο κυκλαδονήσια το Aperol Spritz καρφώνει το σημαιάκι του σε δεκάδες σημεία: beach bars, εστιατόρια, ξενοδοχεία… Έχοντας στο καλοκαιρινό του οπλοστάσιο ένα καταμαράν κι ένα πορτοκαλί αμφίβιο όχημα που βγαίνει από τη θάλασσα κι είναι μπαρ και DJ booth μαζί, μια σειρά από πάρτι με τα πόδια στην άμμο, κρουαζιέρες και πολλά ακόμη events-εμπειρίες, που μπορείτε να δείτε εδώ, προσθέτει τις δικές του πινελιές στο αιγαιοπελαγίτικο σκηνικό. Έχει τον τρόπο του, άλλωστε, να σε βάζει στο ρυθμό του. Το απόγευμα μετά τις βουτιές και τα θαλάσσια σπορ ή το άραγμα στις ξαπλώστρες, την ώρα του ηλιοβασιλέματος, παρέα με μερικά fingerfood (από μπρουσκέτες και τυριά μέχρι μίνι μπέργκερ), αλλά και στα νυχτοπερπατήματα αργότερα, αφότου σουρουπώσει, είναι δύσκολο να του πεις όχι. Eίναι state of mind. Ποτό της αλεγρίας και της ξενοιασιάς, έχει για αποστολή του τη χαρά.

#AperolSpritzInParos

#JoinTheJoy

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών