ΠΟΤΑ

Athens Bar Show 2022 ξανά στην Τεχνόπολη

Η φετινή διοργάνωση θα παραμείνει πιστή στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, και στις 8 και 9 Νοεμβρίου 2022 θα υποδεχτεί με δεκάδες εκθέτες τους επισκέπτες της.

04.11.2022| Updated: 07.11.2022
Athens Bar Show 2022 ξανά στην Τεχνόπολη

Από το 2010 που ξεκίνησε αποτελεί μια γιορτή του κλάδου των επαγγελματιών του bartending, της εστίασης και των αποσταγμάτων. Στο Athens Bar Show 2022, που θα πραγματοποιηθεί για άλλη μια χρονιά στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, το διήμερο 8 και 9 Νοεμβρίου, θα παρακολουθήσουμε ομιλίες, events, οινογνωσίες αλλά και εμφανίσεις γνωστών επαγγελματιών της ελληνικής και της παγκόσμιας σκηνής του bartending και των aποσταγμάτων.

Η είσοδος για το διήμερο του Athens Bar Show επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο σε επαγγελματίες. Για όλους τους υπόλοιπους όμως θα υπάρχουν “παράλληλες” εκδηλώσεις, όπως η Athens Bar Week καθώς και το ABS Closing Party.

Athens Bar Week

Η Athens Bar Week είναι μια παράλληλη ενέργεια με το Athens Bar Show που απευθύνεται σε όλους μιας και εξελίσσεται σε γνωστά μπαρ της Αθήνας. Έτσι, από τη Δευτέρα 7/11 έως και την Πέμπτη 10/11, καταναλωτές και επαγγελματίες, επισκεπτόμενοι cocktail bars της πόλης, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν γευστικές και όχι μόνο εμπειρίες, που χαρίζουν τα μεγαλύτερα cocktail bars του πλανήτη – τα οποία θα βρίσκονται εκεινες τις ημέρες στην πόλη συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις, pop up bars και take – overs στα καλύτερα bars του Κέντρου της Αθήνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΤι είναι το Negroni Sbagliato και τι σχέση έχει με το House of the Dragon;Τι είναι το Negroni Sbagliato και τι σχέση έχει με το House of the Dragon;

Η Πέμπτη σηματοδοτεί το τέλος της Athens Bar Week με ένα μεγάλο Closing Party, από τις 17:00-23:30 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, όπου μερικά από τα καλύτερα μπαρ από ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και άλλες χώρες της Μεσογείου και της Ευρώπης θα σερβίρουν μοναδικά signature κοκτέιλ.

8-9 Νοεμβρίου 2022 στην Τεχνόπολη. Είσοδος επισκεπτών: 11:00 – 19:00, Κλείσιμο έκθεσης: 20:00. Εισιτήριο για την έκθεση: €25 ευρώ ημερήσια ή €40 και για τις δύο ημέρες.
Το εισιτήριο εισόδου στο Closing Party κοστίζει 15 ευρώ και περιλαμβάνει ένα κοκτέιλ/ποτό. Επιπλέον κοκτέιλ μπορείτε να αγοράσετε από τα μπαρ με 8 ευρώ. Για να δείτε το πρόγραμμα και τα μπαρ που συμμετέχουν στην Athens Bar Week: https://www.athensbarshow.gr/gr/el/events/

 

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών