ΠΟΤΑ PROMOTED

Γιορτινό τραπέζι με δροσερά και υγιεινά mocktails!

Φέτος, θα εντυπωσιάσουμε τους καλεσμένους μας στο γιορτινό τραπέζι, προσφέροντάς τους πρωτότυπα, υγιεινά, mocktails, χωρίς αλκοόλ, φτιαγμένα με AQUA Carpatica!

21.12.2022
Γιορτινό τραπέζι με δροσερά και υγιεινά mocktails!

Ο πιο γιορτινός μήνας του χρόνου θέλει τα πιο εκλεκτά προϊόντα στις συναντήσεις μας με φίλους. Και μπορεί το ενδιαφέρον μας να το μονοπωλούν τα γιορτινά εδέσματα και τα γλυκά που θα σερβίρουμε, όμως, αυτό που πραγματικά θα κάνει τη διαφορά είναι τα ποτά. Έτσι, φέτος, σκεφτήκαμε να πρωτοτυπήσουμε και να εντυπωσιάσουμε τους καλεσμένους μας, προσφέροντάς τους δροσερά και υγιεινά mocktails, που είναι κατάλληλα για όλους. Εύκολα, απλά και υγιεινά, καθώς δεν περιέχουν ίχνος αλκοόλ, τα παρακάτω mocktails θα φέρουν μια αίσθηση εναλλακτικού bar στο γιορτινό μας τραπέζι και όλοι θα μας ρωτούν πώς τα φτιάξαμε! Προμηθευτείτε τα κατάλληλα υλικά και εντυπωσιάστε, προσφέροντάς τα σαν welcome drink, σαν συνοδευτικό, σαν χωνευτικό μετά το φαγητό ή ακόμη και σε Party.

Το μυστικό που θα κάνει τη διαφορά είναι το AQUA Carpatica, το μοναδικό νερό στον κόσμο με μηδέν νιτρικά. Ο bartender Αναστάσιος Τσιλικούνας και η Yourbantender, χρησιμοποίησαν το απίθανο αυτό νερό από τα Καρπάθια Όρη, για να δημιουργήσουν 3 διαφορετικές επιλογές mocktail, με βάση το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό νερό AQUA Carpatica. Πάμε να τις δούμε;

Purple Rain 

Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica
θρυμματισμένος πάγος
30ml πουρές από βατόμουρα
20ml φρέσκο λεμόνι
10ml sugar syrup
Γαρνίρισμα: φλούδες λεμονιού, μείγμα μούρων

Green Bubble Garden 

Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica
θρυμματισμένος πάγος
30ml σπιτικό σιρόπι αγγουριού
20ml φρέσκο λάιμ
Γαρνίρισμα: φλούδες αγγουριού, γλυκάνισος, κόκκινη πιπεριά και φύλλα βασιλικού

Homemade Lovender Lemonade

Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica
πάγος
80ml φρέσκια σπιτική λεμονάδα
20ml σιρόπι λεβάντας και φύλλα μέντας
Γαρνίρισμα: φλούδες λεμονιού και αποξηραμένη λεβάντα

 

Λίγα λόγια για το AQUA Carpatica

Το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό νερό AQUA Carpatica εμφιαλώνεται στην πηγή του, σε αυστηρά προστατευόμενες περιοχές, εκεί όπου απαγορεύεται η προσέλευση και κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα και εμπεριέχει πλούσια διττανθρακικά άλατα από όπου προκύπτουν και οι ευχάριστες φυσαλίδες του. Τα Φυσικώς Ανθρακούχα Φυσικά Μεταλλικά Νερά, κατόπιν μακρόχρονης διαδρομής δίπλα σε σβησμένα ηφαίστεια, εμπεριέχουν πλούσια διττανθρακικά άλατα (διττανθρακικό ασβέστιο, διττανθρακικό μαγνήσιο, διττανθρακικο νάτριο, κλπ.), τα οποία θα εκλύσουν, μετά την πόση, σιγά σιγά και διαδοχικά το διοξείδιο του άνθρακα. Τα διττανθρακικά άλατα είναι βασικά (αλκαλικά) σαν στοιχεία και αντισταθμίζουν την οξύτητα του γαστρικού οξέος βοηθώντας μια πιο ομαλή και φυσική διαδικασία χώνεψης. Αντιθέτως, τα σοδόνερα προκύπτουν με την προσθήκη τεχνητού διοξειδίου του άνθρακα που όταν το πίνουμε απελευθερώνεται βίαια και επιθετικά στο στομάχι. Για τον λόγο αυτό επιλέγουμε το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό νερό AQUA Carpatica για τα δροσερά mocktails!

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών