ΟΙΝΟΣ + ΠΟΤΑ PROMOTED

Τα κρασιά για το Πάσχα τα διαλέγει και τα φέρνει το e-fresh

Το ηλεκτρονικό supermarket προτείνει μια λίστα με κρασιά μικρών Ελλήνων παραγωγών που ταιριάζουν απόλυτα με τα εδέσματα του γιορτινού τραπεζιού.

18.04.2022
Τα κρασιά για το Πάσχα τα διαλέγει και τα φέρνει το e-fresh

Τι κρασί να πιούμε με τη μαγειρίτσα; Ποιο ταιριάζει καλύτερα με το κοκορέτσι; Ποιο θα απογειώσει το αρνάκι; Το e-fresh.gr έχει όλες τις απαντήσεις. Το ηλεκτρονικό σούπερ μάρκετ από όπου μπορεί κανείς να προμηθευτεί με ένα κλικ όλα όσα χρειάζονται για τα νόστιμα οικογενειακά και φιλικά ανταμώματα των ημερών, έχει διαμορφώσει σε συνεργασία με τη διαδικτυακή κάβα botilia.gr μια πολύ ενδιαφέρουσα λίστα με προτάσεις για pairing με τα πιάτα του αναστάσιμου και του πασχαλινού τραπεζιού.

Με κλασικές αξίες και αξιόλογες ετικέτες από μικρά οινοποιεία, κατά κύριο λόγο ελληνικές, χωρίς βέβαια να λείπουν και κάποιες ωραίες ιδέες από τον διεθνή αμπελώνα, και με πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής, οι προτάσεις του καλύπτουν και με το παραπάνω όλα τα παραδοσιακά εδέσματα της γιορτής. Με ένα κλικ βλέπετε ποια κρασιά παντρεύονται αρμονικά με τις σαλάτες και τις χορτόπιτες, τα τυριά, τα κρεάτινα μεζεδάκια, τον οβελία, τα γλυκά. Κρασιά της οικογένειας Τρουπή στην Τρίπολη, του Κτήματος Χαριτάτου στην Κεφαλονιά, του οινοποιείου Μοσχόπολις στη Θεσσαλονίκη και πολλών ακόμη αξιόλογων παραγωγών, θα έρθουν στο σπίτι σας εύκολα και γρήγορα.

Γεμίστε τα ποτήρια με το Δάκρυ του πεύκου του Κεχρή, ένα κρασί που άλλαξε άρδην το σκηνικό της ρετσίνας, και συνδυάστε το με τη μαγειρίτσα ή πιείτε ένα ποτήρι πλάι στη σούβλα, με τους πρώτους μεζέδες. Βάλτε ένα ωραίο ξινόμαυρο, με αρώματα κόκκινων φρούτων, ντομάτας και μπαχαρικών, την ώρα του οβελία – του ταιριάζει γάντι. Κι το αρνί το ψήσετε στο φούρνο, συνοδέψτε το με την Λημνιώνα του Ζαφειράκη, που εκφράζει πολύ όμορφα την ποικιλία κι είναι θαυμάσιος συνοδός και για τους κρεατομεζέδες. Οι επιλογές είναι πολλές, μπορείτε να πάρετε πολλούς κι ενδιαφέροντες δρόμους.

Την ώρα που περιηγείστε στην ιστοσελίδα του e-fresh.gr αξίζει να τσεκάρετε και τη συλλογή του από συνταγές, κάποιες μάλιστα από γνωστούς και γνωστές σεφ, όπως η Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και η Γωγώ Δελογιάννη. Θα βρείτε και προτάσεις ειδικά για αυτές τις ημέρες, όπως μια αυγοσαλάτα -είναι ένας νόστιμος τρόπος να αξιοποιήσετε τα αυγά που τσουγκρίσατε-, μια χορτοφαγική μαγειρίτσα με μανιτάρια, λαμπρόπιτες, ένα σιροπιασμένο γεμιστό τσουρέκι… Σε μερικά λεπτά θα έχετε βάλει στο ηλεκτρονικό καλάθι σας όλα τα υλικά που χρειάζεστε για να φτιάξετε ό,τι σας κέντρισε την προσοχή και θα είστε έτοιμοι να διαλέξετε τσουρέκια, σοκολατένια αυγά, λαμπάδες και δώρα για μικρούς και μεγάλους. Ό,τι χρειάζεστε για το Πάσχα είναι εκεί. Ακόμη και είδη ΒΒQ. Όπως και όλα τα παραπάνω, θα τα παραλάβετε στο δίωρο που θέλετε, ακόμη και αυθημερόν.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών