Η νέα συλλεκτική έκδοση «Τα άπαντα της σοκολάτας» με τα 50 καλύτερα σοκολατένια γλυκά του Στέλιου Παρλιάρου, κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή».
Σοκολατένια γλυκά που όλοι θα θέλαμε να μάθουμε να φτιάχνουμε: από προφιτερόλ και τούρτα σεράνο μέχρι Black Forest και Sachertorte.
Μπορείτε να αντισταθείτε στην έντονη, πληθωρική και βελούδινη γεύση της σοκολάτας;
(Αν απαντήσατε «Ναι», με μερικά scroll down, μπορεί να αλλάξετε γνώμη!)
Συνταγή: Λάβες σοκολάτας ή Moelleux