PROMO

Στο Ζάχαρη & Αλεύρι: Μπισκοτογλυκά για το καλοκαίρι

Μια θερινή ονειροφαντασία είναι αυτό το τεύχος «Ζάχαρη & Αλεύρι» που κυκλοφορεί στα περίπτερα από τις 15 Ιουλίου και για όλο το καλοκαίρι. 

12.07.2022| Updated: 19.07.2022
Στο Ζάχαρη & Αλεύρι: Μπισκοτογλυκά για το καλοκαίρι

Ανοίγεις το τεύχος μια μέρα καυτή και βρίσκεσαι από την άλλη μεριά της ντουλάπας της Νάρνια, σε έναν δροσερό, όμορφο, γλυκό και παγωμένο κόσμο. Το ξεφυλλίζεις κι έχεις την ψευδαίσθηση ότι ανοίγεις το ψυγείο και την κατάψυξη κι εκεί μέσα βρίσκεις τα πιο ωραία κεράσματα, φτιαγμένα από εσένα.

Τα θέματα του τεύχους:

Αφιέρωμα: Μπισκοτογλυκά!

Τα πιο εύκολα νόστιμα και εντυπωσιακά γλυκά για το καλοκαίρι. Με διάφορα είδη μπισκότων -πτι μπερ, oreo, digestive, ακόμα και κράκερ- και διαφορετικές κρέμες, δεν χρειάζονται πολλά πολλά για να μας κλέψουν την καρδιά. Διαλέξτε ανάμεσα σε μπισκοτογλυκό με γεύση λεμόνι, σοκολάτα, τιραμισού ή μπλακ φόρεστ, αλλά και τούρτα παγωτό με μπισκότα, παγωμένο κορμό με παγωτό και φουντούκια και φυσικά το κλασικό icebox cake, το πιο δημοφιλές αμερικανικό μπισκοτογλυκό. Είναι τόσο νόστιμα και δροσερά που κάθε βδομάδα θα φτιάχνετε και από ένα.

Πρωτότυπα και εύκολα σορμπέ

Θα απορήσετε πόσο εύκολα και οικονομικά είναι και θα αναρωτιέστε γιατί τόσο καιρό δεν φτιάχνατε σορμπέ στο σπίτι. Τα περισσότερα από αυτά που θα βρούμε στο «Ζάχαρη & Αλεύρι» έχουν μόνο τρία υλικά κι είναι πραγματικά η πιο νόστιμη και δροσερή ιδέα για γλυκό μέσα στο καλοκαίρι. Κεράσι με αμαρέτο, Μάνγκο χωρίς ζάχαρη, Πεπόνι χωρίς ζάχαρη, Ροδάκινο με γλυκό ροζέ κρασί και Σορμπέ με ψητά σύκα, σοκολάτα και εσπρέσο.

Αναψυκτικά & ice tea

Βγάλτε τις κανάτες! Με τις οδηγίες του «Ζάχαρη & Αλεύρι» θα ετοιμάσουμε τα δικά μας δροσιστικά αναψυκτικά από φρέσκα φρούτα αλλά και σπιτικό ice tea. Τα διατηρούμε στο ψυγείο και όλο το καλοκαίρι θα έχουμε να κερνάμε!

Smoothies για ενέργεια και αποτοξίνωση

Δροσερά, με φρέσκα φρούτα και γαλακτοκομικά, τα smoothies είναι η τέλεια ιδέα για ένα βιταμινούχο πρωινό ή για ένα δροσιστικό ρόφημα όλες τις ώρες της ημέρας.

Κυριακάτικο πρωινό

Από τις πιο ωραίες εκπλήξεις είναι να ξυπνάμε το πρωί και να μας περιμένει ένας δίσκος πρωινού με τα αγαπημένα μας σνακ. Διαλέξτε ανάμεσα σε πάνκεϊκ, κρέπες, τηγανίτες και βάφλες, πάρτε τα απαραίτητα και ξεκινήστε την πιο ωραία συνήθεια του καλοκαιριού.

Γλυκά με γιαούρτι

Με τη φρέσκια, γαλατένια και ελαφρώς ξινούτσικη γεύση του, το γιαούρτι δίνει γεύση και χαρακτήρα στα γλυκά μας, κάνει πιο αφράτα τα κέικ μας, δίνει όγκο και ανάλαφρη υφή στις κρέμες μας κι έχει και λίγα λιπαρά. Τέλεια!

Δώρο: έξτρα τεύχος!

Μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού και λικέρ με φρούτα του καλοκαιριού

Κυκλοφορεί στα περίπτερα από τις 15 Ιουλίου

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών