Στο τεύχος Νοεμβρίου του «Γαστρονόμου» συγκεντρώνουμε τα 100 αγαπημένα μας μαγαζιά για όλο το 24ωρο. Ένας οδηγός πόλης που δοξάζει την Αθήνα και τα στέκια της!
Τι τρώμε για πρωινό;
Πού θα βρούμε την καλύτερη τυρόπιτα;
Αξίζει να ταξιδέψουμε μέχρι τη Νέα Ιωνία μόνο και μόνο για να δοκιμάσουμε ένα πεϊνιρλί;
Ποια ταβέρνα έχει τους καλύτερους λαχανοντολμάδες;
Σε ποια κυριλέ εστιατόρια μάς αρέσει να βγαίνουμε και πού θα δίναμε τα δικά μας αστέρια;
Ποια είναι τα μπαρ-καταφύγιά μας;
Και πού θα βρούμε να φάμε τις μικρές ώρες;
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Σε αυτό το τεύχος γιορτάζουμε την πόλη μας. Θυμόμαστε και θυμίζουμε τις όμορφες γωνιές της. Τα διαχρονικά και αγαπημένα στέκια της. Λέμε ένα «μπράβο» κι ένα «ευχαριστώ» στους ανθρώπους της εστίασης που κάνουν τη δουλειά τους με πάθος και συνέπεια και σκιαγραφούμε τη φυσιογνωμία της πόλης μας. Το dna της γεύσης της.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |