PROMO

Το νέο Ζάχαρη & Αλεύρι υποδέχεται την Άνοιξη και τη Σαρακοστή

Στις 18 Μαρτίου κυκλοφορεί το νέο τεύχος του «Ζάχαρη & Αλεύρι» με 56 μοναδικές συνταγές για την Άνοιξη, τη Σαρακοστή και το Πάσχα.

14.03.2022| Updated: 24.05.2022
Το νέο Ζάχαρη & Αλεύρι υποδέχεται την Άνοιξη και τη Σαρακοστή

Αυτό το τεύχος ετοιμάστηκε σε μια μεταβατική εποχή, όταν ακόμα δεν είχε ξεμυτίσει καλά καλά η άνοιξη. Λίγο πριν σταλούν τα αρχεία στο τυπογραφείο, διανύαμε τον τελευταίο (ας ελπίσουμε) χιονιά του έτους. Εμείς όμως έχουμε μπει σε ανοιξιάτικο mood και τα γλυκά μας το εκπέμπουν. Χαρούμενα, δροσερά, νόστιμα… είναι η χαρά της ζωής! Στις σελίδες του «Ζάχαρη & Αλεύρι» βρίσκουμε πολλές νηστίσιμες συνταγές μαζί με κάποιους εκπληκτικούς χαλβάδες για τη Σαρακοστή, αλλά και δροσερά γλυκά ψυγείου, λιχουδιές με καραμέλα, ανοιξιάτικες τάρτες και αλμυρές πίτες. Και στο έξτρα τεύχος που κυκλοφορεί ως δώρο μαζί με το περιοδικό συγκεντρώνουμε 14 μοναδικές συνταγές για τα πασχαλινά ζυμώματα και γλυκά.

Αναλυτικά τα θέματα του τεύχους:

Δροσερά ανοιξιάτικα γλυκά

Από το «πειραγμένο» μαμαδίστικο γλυκό με κρέμα και ζελέ μέχρι ένα πανεύκολο εκλέρ φούρνου με μόλις 5 υλικά, και από κρέμες στο ποτήρι σαν τράιφλ μέχρι ατομικά τσίζκεϊκ, τα γλυκά με δροσερές κρέμες είναι η αγαπημένη μας γλυκιά απόλαυση.

Τα ωραιότερα νηστίσιμα γλυκά

Σας δίνουμε τον λόγο μας ότι αυτά τα νηστίσιμα γλυκά θα τα φτιάχνετε όλο τον χρόνο. Κέικ με ελάχιστα υλικά, τρουφάκια «ferrero», κουλουράκια, σοκολατόπιτα, μπακλαβαδάκια, κορμός ταψιού και μωσαϊκό κατσαρόλας, το ένα καλύτερο από το άλλο!

Χαλβάς δεν είναι μόνο ένας!

Υπάρχουν οι πιστοί λάτρεις του κλασικού, σαρακοστιανού χαλβά και υπάρχουν και οι τολμηροί, που θα βάλουν σοκολάτα, πορτοκάλι και πολτό φρούτων. Έχετε όμως δοκιμάσει ψαθούρι Χαλκιδικής ή ρυζοχαλβά από το Παγγαίο; Όλες αυτές τις συνταγές θα τις βρείτε στο αφιέρωμά μας στον σιμιγδαλένιο χαλβά.

Οι τάρτες που φέρνουν την Άνοιξη

Μυρωδάτες κρέμες, φρέσκες φράουλες, ζουμερά λεμόνια και αφράτες ζύμες. Οι τάρτες μας υποδέχονται την άνοιξη μυρωδάτες και λαχταριστές και γίνονται το αγαπημένο μας κέρασμα.

Η γλύκα της καραμέλας

Γεύση αγαπημένη, «ζεστή», που θυμίζει παιδική ηλικία. Η καραμέλα έχει πολλές όψεις, ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα και εδώ θα την απολαύσουμε σε μπανόφι, τσίζκεϊκ, μπράουνι, πανακότα, ακόμη και σε τάρτα!

Το σπίτι μοσχομύρισε πίτα

Γυρίζουμε την Ελλάδα και την Κύπρο και ανακαλύπτουμε τις πιο γιορτινές και ανοιξιάτικες πίτες, που μοσχοβολούν εκλεκτά τυριά, βότανα και μελωμένα κρεατικά.

Δώρο, ένα έξτρα τεύχος με συνταγές για το Πάσχα

Μια συλλογή με 14 αγαπημένες συνταγές για τα κλασικά κεράσματα του Πάσχα αλλά και ωραία γλυκά για το τραπέζι της Λαμπρής. Τσουρέκια και πασχαλινά ψωμιά, κουλουράκια κι ένα σωρό άλλες λιχουδιές κάνουν παρέλαση από τις σελίδες μας και μας ξεμυαλίζουν.

Το διπλό ανοιξιάτικο «Ζάχαρη & Αλεύρι» κυκλοφορεί στα περίπτερα από τις 18 Μαρτίου

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών