ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Μπαχαρικά στο σοτάρισμα, για έντονο άρωμα

Για να αποδώσουν τα μπαχαρικά το μέγιστο των αρωμάτων τους σε μια συνταγή, είναι προτιμότερο να τα σοτάρουμε μαζί με το κρεμμύδι, στην αρχή της …

08.01.2014| Updated: 25.06.2021
Μπαχαρικά στο σοτάρισμα, για έντονο άρωμα

Για να αποδώσουν τα μπαχαρικά το μέγιστο των αρωμάτων τους σε μια συνταγή, είναι προτιμότερο να τα σοτάρουμε μαζί με το κρεμμύδι, στην αρχή της συνταγής, παρά να τα προσθέσουμε αργότερα στη σάλτσα. Τα τρίβουμε την τελευταία στιγμή πριν τα χρησιμοποιήσουμε και τα σοτάρουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών