ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΤαχινόσουπα με ρύζι από το Άγιο ΌροςΤαχινόσουπα με ρύζι από το Άγιο Όρος
5' προετοιμασία
Σύνολο: 5'

Υλικά

Μερίδες: περίπου 300 γρ.

Διαδικασία

  1. Για την ταχινοσαλάτα με μαϊντανό, αλέθουμε στο μπλέντερ τον μαϊντανό, το αλάτι, το σκόρδο και τον χυμό για 1 λεπτό.
  2. Σταματάμε και προσθέτουμε το ταχίνι και το νερό.
  3. Συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  4. Σερβίρουμε σε μπολάκι, γαρνίροντας, αν θέλουμε, με λίγα φύλλα μαϊντανού.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 24.

Άρθρα και Συνταγές με Μαϊντανός

Άρθρα και Συνταγές με Ταχίνι

Άρθρα και Συνταγές για Συνοδευτικά

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών