Τώρα που ξεκίνησαν τα σχολεία και οι απαιτητικοί ρυθμοί στο γραφείο επιστρέψανε και επειδή δεν έχουμε πολύ χρόνο να μαγειρεύουμε καθημερινά, βρίσκουμε έξυπνους τρόπους για να τρώμε υγιεινά και χορταστικά όλες τις ώρες της ημέρας. Φτιάχνουμε ένα κομμάτι σπιτική πίτα, ή 2-3 ατομικά πιτάκια ή ένα στριφτάρι. Αυτά τα σνακ είναι από τις πλέον έξυπνες επιλογές για το σχολικό κολατσιό ή για το φαγητό στο γραφείο. Αρέσουν σε όλους, μεταφέρονται εύκολα και τρώγονται σε θερμοκρασία δωματίου.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 185.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών