Ποιος είπε ότι η σοκολάτα ανήκει στον χειμώνα; Τέτοιοι αφορισμοί δεν ταιριάζουν στη ζωή ενός chocoholic. Πλέον, οι ζαχαροπλάστες έχουν βάλει τη σοκολάτα στις δημιουργίες τους όλο τον χρόνο, παντρεύοντάς την με φρέσκα υλικά κάθε εποχής. Το καλοκαίρι την συνδυάζουν με φρούτα όπως τα κεράσια ή τη βάζουν σε παγωμένα γλυκά τα οποία κατοικοεδρεύουν στο ψυγείο και στην κατάψυξη, έτοιμα να μας δροσίσουν όποτε παραστεί η ανάγκη. Εμείς απευθυνθήκαμε στον πλέον ειδικό όλων, τον Στέλιο Παρλιάρο (δεν τον έχουν «χρίσει» τυχαία μετρ της σοκολάτας), ο οποίος μας δίνει έξι απίθανες σοκολατένιες συνταγές που λειτουργούν θαυμάσια και στους 40°C! Απολαύστε τες.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών