ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κατσικάκι με σταμναγκάθι φρικασέ

Ενα «μυστικό» που μοιράστηκε μαζί μας η κ. Κοκκίνη: Δεν σκεπάζουμε την κατσαρόλα όπου βράζει το σταμναγκάθι, για να μείνει πράσινο.

19.04.2016
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος

Ενα «μυστικό» που μοιράστηκε μαζί μας η κ. Κοκκίνη: Δεν σκεπάζουμε την κατσαρόλα όπου βράζει το σταμναγκάθι, για να μείνει πράσινο. Συνταγή: Βαρβάρα Μπελαδάκη-Κοκκίνη

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών