Τι θα λέγατε για μπουκίτσες ζουμερού, νόστιμου ρυζιού, εν είδει σούσι, που θα συνδυάσουμε με παστά ή μαρινάτα ψαράκια και θαλασσινά, καθώς και με όλα τα καλά του ελληνικού μποστανιού; Γρήγορα, οικεία στον ουρανίσκο μας, μοντέρνα, νόστιμα. Και αν είμαστε εξοικειωμένοι με την ωμή ψαροφαγία, τότε τα γαρνίρουμε με λεπτοκομμένες φέτες πάμφρεσκων φιλεταρισμένων ψαριών. Όμως εκεί χρειάζεται προσοχή στη θερμοκρασία σερβιρίσματος.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών