ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Για να μείνουν τραγανές οι πίτες…

…δεν τις σκεπάζουμε ποτέ αφού τις βγάλουμε από τον φούρνο – τις αφήνουμε να κρυώσουν ξεσκέπαστες. Την επομένη, όση πίτα έχει περισσέψει, και αν την …

25.04.2012
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος

…δεν τις σκεπάζουμε ποτέ αφού τις βγάλουμε από τον φούρνο – τις αφήνουμε να κρυώσουν ξεσκέπαστες. Την επομένη, όση πίτα έχει περισσέψει, και αν την θέλουμε ζεστή, την βάζουμε να ζεσταθεί στο φούρνο, αφού πρώτα τη ραντίσουμε με λίγο νερό. Έτσι θα γίνει όσο τραγανή ήταν όταν την πρωτοφτιάξαμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών