ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Μαγειρική ανακύκλωση: Το χθεσινό ψωμί, πρωινό

Αφαιρούμε την κόρα από το μπαγιάτικο ψωμί και το μουλιάζουμε για λίγο σε γάλα. Ψήνουμε τις φέτες σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο βούτυρο ή λάδι …

02.01.2014| Updated: 25.06.2021
Φωτογραφία: Άκης Ορφανίδης
Μαγειρική ανακύκλωση: Το χθεσινό ψωμί, πρωινό

Αφαιρούμε την κόρα από το μπαγιάτικο ψωμί και το μουλιάζουμε για λίγο σε γάλα. Ψήνουμε τις φέτες σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο βούτυρο ή λάδι και τις σερβίρουμε με μέλι ή μαρμελάδα.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών