ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Μακαρόνια μυρωδάτα

Για να αποκτήσουν φίνα μυρωδιά τα ζυμαρικά που πρόκειται να καταναλώσουμε σκέτα, μόνο με λάδι και τυρί, βάζουμε στο νερό μέσα στο οποίο βράζουν μυρωδικά …

13.12.2016

Για να αποκτήσουν φίνα μυρωδιά τα ζυμαρικά που πρόκειται να καταναλώσουμε σκέτα, μόνο με λάδι και τυρί, βάζουμε στο νερό μέσα στο οποίο βράζουν μυρωδικά της αρεσκείας μας: 1 δαφνόφυλλο, 1 κλωνάρι ρίγανη, 1 κλωνί φασκόμηλο, 1 αστεροειδή γλυκάνισο, κοτσάνια από μαϊντανό ή άνηθο ή όποιο άλλο μυρωδικό μας αρέσει. Αν βάλουμε κοτσάνια, μικρόσχημα μπαχαρικά ή ξερά μυρωδικά, είναι προτιμότερο να τα «κλείσουμε» μέσα σε ένα κομμάτι τουλουπάνι ώστε να τα βγάλουμε μετά με ευκολία.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών