ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Με γάντια τις καυτερές πιπεριές

Όταν μεταχειριζόμαστε καυτερές πιπεριές, φρέσκες ή ξερές είναι προτιμότερο να φοράμε γάντια κουζίνας γιατί διαφορετικά οι «καυτερές» ουσίες μένουν στα χέρια και, αν κατά λάθος, …

14.09.2011

Όταν μεταχειριζόμαστε καυτερές πιπεριές, φρέσκες ή ξερές είναι προτιμότερο να φοράμε γάντια κουζίνας γιατί διαφορετικά οι «καυτερές» ουσίες μένουν στα χέρια και, αν κατά λάθος, ακουμπήσουμε τα μάτια μας ή το στόμα μας, το τσούξιμο ή η «κάψα» είναι αναπόφευκτα.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών