ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Πώς θα γίνουν τρυφερά τα πολύ ξερά φρούτα

Αν τα αποξηραμένα φρούτα που έχουμε στο ντουλάπι έγιναν με τον καιρό πολύ σκληρά και άκαμπτα και δεν θέλουμε να τα μουλιάσουμε σε χλιαρό νερό, …

14.12.2016

Αν τα αποξηραμένα φρούτα που έχουμε στο ντουλάπι έγιναν με τον καιρό πολύ σκληρά και άκαμπτα και δεν θέλουμε να τα μουλιάσουμε σε χλιαρό νερό, πράγμα το οποίο συνήθως τα παραμαλακώνει και ενδείκνυται μόνο για συνταγές στις οποίες δεν μας πειράζει αν λιώσουν, τα βάζουμε σε ένα ταψί, τα ραντίζουμε με λίγες σταγόνες νερό και τα φουρνίζουμε σε μέτριο φούρνο, στους 180° C, για λίγα λεπτά. Έτσι γίνονται τρυφερά και εύκαμπτα χωρίς να χάσουν το σχήμα τους ή να λιώσουν.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών