ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Τα πάντα για το ριζότο

Το ριζότο τρώγεται ζεστό, λίγα λεπτά αφού το αφαιρέσουμε από τη φωτιά. Τώρα που μένουμε σπίτι, είναι ευκαιρία να δοκιμάσουμε διαφορετικά ριζότι και να τα απολαύσουμε αμέσως και ζεστά.

31.03.2020

Το ριζότο τρώγεται ζεστό, λίγα λεπτά αφού το αφαιρέσουμε από τη φωτιά. Τώρα που μένουμε σπίτι, είναι ευκαιρία να δοκιμάσουμε διαφορετικά ριζότι και να τα απολαύσουμε αμέσως και ζεστά.

Το σωστό ρύζι για ριζότο

Αρμπόριο, καρναρόλι ή βιαλόνε νάνο; Διαβάστε εδώ για το κατάλληλο ρύζι για ριζότο.


  Ριζότο βήμα βήμα

 Ο Χριστόφορος Πέσκιας μαγείρεψε για εμάς μια παραλλαγή του κλασικού ριζότο μιλανέζε, για να μας δείξει όλα τα στάδια παρασκευής του φαγητού, και μας δίνει χρήσιμες οδηγίες για το πώς θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δείτε τις εικόνες εδώ.


 Συνταγές για ριζότι

Ριζότο με φρέσκα και ξερά μανιτάρια

 Σπανακοριζότο

 

Ριζότο με φασόλια χάντρες και χωριάτικο λουκάνικο

Ριζότο με βασιλικό και λεμόνι

Ελληνικό ριζότο με ντομάτα, ελιές και φέτα

Ριζότο θαλασσινών

Ριζότο με αρακά, ντοματίνια και ελιές

Ανοιξιάτικο ριζότο με αρακά, αγκινάρες και κουκιά

Ριζότο με αποξηραμένα πορτσίνι και κρασί

 

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών