ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Το προσούτο να είναι λεπτοκομμένο

Όσο πιο λεπτές είναι οι φέτες του προσούτο τόσο πιο εύκολα «λιώνουν» στο στόμα και γίνονται αντιληπτά στο έπακρον το ξεχωριστό άρωμα και η φίνα …

30.09.2011

Όσο πιο λεπτές είναι οι φέτες του προσούτο τόσο πιο εύκολα «λιώνουν» στο στόμα και γίνονται αντιληπτά στο έπακρον το ξεχωριστό άρωμα και η φίνα γεύση τους, Για αυτό το λόγο ζητάμε από τον αλλαντοπώλη να ρυθμίζει σωστά τη μηχανή κοπής.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών