Καλοκαίρι ίσον γεμιστά! Υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από γεμιστά, κρύα από το ψυγείο; Φτιάξτε τα νωρίς το πρωί και απολαύστε τα αργότερα, όταν έχουν κρυώσει και οι γεύσεις τους έχουν δέσει για τα καλά. Με λίγη φέτα από δίπλα και ένα καλό ψωμί για βούτες στο λάδι τους, είναι το καλύτερο αντίδοτο στη ζέστη. Είτε είστε φανατικοί της ντομάτας (και ποιος δεν είναι εδώ που τα λέμε;), είτε αγαπάτε τις σαρκώδεις, γλυκές μελιτζάνες, τα όλο φρεσκάδα κολοκυθάκια ή τις πιπεριές, σας έχουμε εδώ τις 15 καλύτερες συνταγές μας για να τα κάνετε τέλεια. Δοκιμάστε τα γεμιστά με τον τρόπο του Πέσκια, με το ρύζι να γίνεται καταπράσινο από τα μυρωδικά ή κάντε τα όπως τα φτιάχνουν στη Ρώμη, με γέμιση σαν ριζότο ντομάτας με βασιλικό. Ακολουθήστε τη συνταγή μιας Πολίτισσας με κουκουνάρι και σταφίδα ή ετοιμάστε τα με εσάνς Αλεξάνδρειας – με κουρκουμά και ξύσμα πορτοκαλιού που τα κάνει να μοσχοβολάνε. Γεμίστε κολοκυθοανθούς, γεμίστε πιπεριές, στριμώξτε τραχανά αντί για ρύζι μέσα στα λαχανικά ή πειραματιστείτε με τις μελιτζάνες της Προβηγκίας, με ντομάτα, κάππαρη και ελιές.