
30'
προετοιμασία
Σύνολο: 30'
Υλικά
Μερίδες: για 3 φλιτζάνιαΔιαδικασία
- Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό και μετά το στύβουμε καλά.
- Πολτοποιούμε το κρεμμύδι στο μπλέντερ και στη συνέχεια προσθέτουμε τον ταραμά, συνεχίζοντας το χτύπημα, μέχρι το μείγμα να γίνει κρεμώδες.
- Προσθέτουμε λίγο-λίγο το ψωμί, πάντα συνεχίζοντας το χτύπημα, στη συνέχεια λίγο-λίγο το λάδι και τέλος το χυμό λεμονιού, χτυπώντας πάντα μέχρι να πάρουμε μια ομοιογενή αφράτη κρέμα.
- Συνοδεύουμε με φρέσκια, ζεστή λαγάνα.