30'
προετοιμασία
Σύνολο: 30'
Υλικά
Τεμάχια: για 3 φλιτζάνιαΔιαδικασία
- Για να φτιάξουμε αφράτη ταραμοσαλάτα, αρχικά μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό και μετά το στύβουμε καλά.
- Στη συνέχεια, πολτοποιούμε το κρεμμύδι στο μπλέντερ.
- Προσθέτουμε τον ταραμά, συνεχίζοντας το χτύπημα, μέχρι το μείγμα να γίνει κρεμώδες.
- Προσθέτουμε λίγο-λίγο το ψωμί, πάντα συνεχίζοντας το χτύπημα.
- Έπειτα, λίγο-λίγο το λάδι και τέλος το χυμό λεμονιού, χτυπώντας πάντα μέχρι να πάρουμε μια ομοιογενή αφράτη κρέμα.
- Συνοδεύουμε, την αφράτη ταραμοσαλάτα, με φρέσκια, ζεστή λαγάνα.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 35.